
Támogassa szervezetét természetesen!
A DXN Morinzhi
egy kivételes ital, amelyet a Malajziában termesztett noni gyümölcsből (Morinda
citrifolia) és szudáni hibiszkuszból (Hibiscus sabdariffa) készítenek. A noni
ősi idők óta ismert a délkelet-ázsiai és csendes-óceáni térségben, ahol a
helyiek előszeretettel alkalmazták testi és lelki harmóniájuk megőrzésére.
A fermentációs eljárásnak köszönhetően az ital rendkívül
magas enzimtartalommal rendelkezik, és olyan bioaktív vegyületekben gazdag,
amelyek támogathatják a szervezet egyensúlyát. A noni és a hibiszkusz
egyedülálló kombinációja frissítő, természetes megoldást kínál a mindennapi
vitalitásért.
Miért érdemes kipróbálni?
Támogathatja az immunrendszer működését
Hozzájárulhat a hormonális egyensúly fenntartásához
Jótékony hatással lehet az emésztésre és az anyagcserére
Segítheti a szervezet természetes méregtelenítő folyamatait
Frissítő hatásával hozzájárulhat a szellemi és fizikai
teljesítőképességhez
Nyugtató, kiegyensúlyozó hatása révén támogathatja a pihentető alvást
Fogyasztási javaslat:
Naponta 2 evőkanál (30 ml) Morinzhit keverjen 200 ml vízhez vagy bármilyen más
folyadékhoz! Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó.
Összetevők:
Morinda citrifolia lé (85%), szudáni hibiszkuszlé.
Nem tartalmaz tartósítószereket, mesterséges színezéket, hozzáadott íz- és
aromaanyagokat.
Érdemes beépíteni a napi rutinba, ha szeretné természetes
módon támogatni szervezete egyensúlyát!
Turbózza fel a hatást EnzymeMix-szel!
A Morinzhi önmagában is kiváló választás, de ha még magasabb szintre szeretné emelni a szervezete támogatását, kombinálja az EnzymeMix-szel! Az enzimek kulcsszerepet játszanak az anyagcserében, segítenek a tápanyagok hatékonyabb felszívódásában és az emésztőrendszer optimális működésében. Az EnzymeMix kiegészíti a Morinzhi jótékony hatásait, így együtt egy erőteljes duót alkotnak a sejtek energiával való feltöltéséhez és az immunrendszer támogatásához.